OR

Ouderraad

De ouderraad van de bavinckschool bestaat uit een team van enthousiaste ouders en 2 vertegenwoordigers van het onderwijsteam. Wij houden ons bezig met het bedenken, uitvoeren en ondersteunen van diverse activiteiten op de school. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Kerst en Sinterklaas, maar ook de avond 4 daagse en een vossenjacht.

Onze ouderraad bestaat uit diverse teams zoals het inkoop- en versierteam. Zoals de naam al doet vermoeden zijn de leden van het inkoopteam verantwoordelijk voor bijvoorbeeld cadeautjes, het paasontbijt of alle hapjes en drankjes voor de afscheidsavonden van groep 8. Het versierteam bestaat uit creatieve leden die nadenken over hoe de school deze kerst of pasen versierd word. Natuurlijk maken we bij veel op veel momenten en bij activiteiten ook gebruik van leerkrachten of andere ouders van de bavinckschool. Een aantal leden heeft ook een specifieke taak zoals voorzitter, penningmeester en secretaris.

De activiteiten waarbij de ouderraad ondersteuning biedt of waar zij geheel verantwoordelijk voor zijn, zijn: Sint Maarten lopen, Sinterklaas, Kerst, Pasen, voorjaar, avond 4 daagse, afscheidsavonden groep 8 en een jaarlijks feest. Deze activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door de jaarlijkse ouderbijdrage.

Mocht u iets met ons willen delen kan dat door één van ons aan te spreken of door een mail te sturen naar or@bavinckschool.nl. Heeft u interesse om lid te worden van de OR laat ons dat dan weten, dan neemt onze voorzitter contact met u op.

Voorzitters: Jeron Boellaard & Morgan Tuijn

Secretaris: Cynthia Bolwijn

Penningmeesters: Reinier Kok & Marieke Nieland

Leden: Jule Kogelman, Renee Jonker, Siati Verloop, Danielle de Haan, Karin Albers & Kim Budding