Kinderopvang

Wij werken samen met verschillende organisaties voor kinderopvang:

Sportfever

►   Naschoolse sportieve opvang 4 tot 13 jaar
►   Tussenschoolse opvang
►   Voorschoolse opvang
►   Sportieve Peuteropvang 2,5 tot 4 jaar

www.sportfever.nl

023-2100300

Buitenschoolse opvang Kinderopvang Haarlem

Na schooltijd en tijdens schoolvakanties vangen we alle kinderen tussen 4 en 12 jaar op, in of vlakbij de school. We bieden op een aantal locaties ook voorschoolse en tussenschoolse opvang aan. Als kinderen uit school komen is er altijd even een moment om samen wat te drinken met een cracker of fruit. Kinderen kunnen dan even hun verhaal van die dag kwijt voordat ze gaan spelen. We vinden daarbij verantwoord én lekker drinken en eten belangrijk.

We organiseren elke dag een activiteit op het gebied van sport/spel, natuur/techniek, cultuur en creativiteit. We werken met maandthema's waarbij we dagelijks een activiteit bieden. In de schoolvakanties gaan we veel op stap en bieden we een uitdagend programma vol met activiteiten. We nodigen kinderen actief uit om mee te denken over de invulling van onze activiteiten en workshops maar er is natuurlijk ook volop ruimte voor ontspanning na een lange schooldag.

Nieuwsgierig naar de BSO bij Kinderopvang Haarlem? Kijk op onze website www.kinderopvanghaarlem.nl welke locaties verbonden zijn bij de Bavinckschool en schrijf u vrijblijvend in of maak een afspraak voor een rondleiding. U krijgt dan een goede indruk van de sfeer, wat Kinderopvang Haarlem te bieden heeft en wat onze werkwijze is.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact op via info@kinderopvanghaarlem.nl of tel 023-5123920.

Stichting Kinderopvang Spaarne (SKOS)
- Kinderdagopvang

- Peuterspeelzaal de Peutervinckjes
Peuterspeelzaal de Peutervinckjes is verbonden aan de school. De peuterspeelzaal is een fijne plek waar kinderen tussen de 2 en 4 jaar zich ontwikkelen om de stap naar de basisschool te maken. De omgang met leeftijdsgenootjes, samen delen, op je beurt wachten, liedjes zingen, puzzelen en knutselen…  Kinderen die naar de peuterspeelzaal gaan, hebben daar de rest van hun leven plezier van. De peuterleidsters en de leerkracht van groep ½ hebben geregeld contact met elkaar.

- Naschoolse opvang

Kinderopvang Midas
- Voorschoolse opvang
- Peuteropvang